ENSCHEDE – Een stroompje, onderdeel van een heel uitgebreid Twents retentiesysteem op het voormalig vliegveld. Meestal droog maar zowaar eens redelijk gevuld. Zal wel iets met de aanstaande waterschapsverkiezingen van doen hebben.

Er is -zeker in de winter- nog niet zo veel spectaculairs te zien, maar je hebt toch af en toe eens nieuw fotomateriaal nodig. Op zich een aardig doorkijkje, maar hoe maak je er iets meer dan een kiekje van? Door er gewoon ongebreideld de tijd voor te nemen. Met elk stapje wordt het ietsjes beter, en als je uiteindelijk voor-en-na naast elkaar ziet, zie je amper verschil. Ik denk dat dat juist goed is?

Spectaculair wordt het niet, daarvoor is het onderwerp te gewoontjes.

Je kunt het natuurlijk ook veel extremer aanpakken.

Ter referentie de onbewerkte negatieven.