Trucks @ Twenthe

ENSCHEDE – Net zo min dat je vananaarbeter.nl checkt voordat je de weg op gaat, bestudeer je ook geen evenementenkalenders als je een stukje gaat fietsen. Voor het binnendoortje over het voormalige vliegveld was dat een misrekening.

We hebben een uur staan kijken naar vertrekkende trucks, met de ene toeter nog indrukwekkender dan de andere. Je moet er bij geweest zijn om je er iets bij voor te stellen. Wij wisten niet dat het bestond, hebben nog nooit zo veel vrachtwagens-zonder-oplegger bij elkaar gezien, en blijkbaar bestaat ook daar een hele scene voor. Ieder zijn of haar meug.

Een uur non-stop, een toeschouwer dacht aan ca. 900 stuks, de krant houdt het op 350. Het bleek een tweedaags evenement met overnachting, maar gewoon in de eigen cabine, dus dat mag dan weer gewoon..

Mies vond er trouwens niet veel aan, die toeters.