GORSSEL – Verantwoordelijkheidsgevoel is een eigenschap die we met elkaar delen, en zo zagen we elkaar sinds de pandemische maatregelen tot vorige week niet meer compleet, terwijl we er een gewoonte van aan het maken waren elkaar wat vaker maar toch minstens jaarlijks met een uitstapje te ontmoeten, de zogenaamde FeijBros. Dankzij vaccinaties was het weer verantwoord; niet dat we zelf zo bang waren om het te verspreiden, maar als iedereen dat heeft, dan werkt het dus niet. Terughoudendheid was geboden geweest. Het werd Gorssel deze keer, na Zwolle, Wassenaar/Den Haag, Schiedam, Utrecht, Breda en nog zo wat steden.

Ook wij worden ouder, maar we mogen nog steeds niet mopperen. Met de jaren neemt het “nou kan het nog”-gevoel verder toe, en zo is het ook. Het zijn altijd fijne dagen, waarbij de bruine fruitschaal nooit ontbreekt.