Unpresidented

WASHINGTON – Mindblowing šŸ¤Æ. De kracht van leugens, herhaling, media en onderbuik. Mensen horen alleen maar wat ze willen horen. Er is nog net voldoende democratie over om niet al je tegenstanders in de gevangenis te kunnen gooien of te vermoorden, maar nog zo’n termijn en je bent nog een stuk verder van huis.

In de luwte werkt een redelijker alternatief intussen onverstoorbaar aan de komende periode. Nog twee weken, vandaag zou wel eens een keerpunt blijken, toch?

Biden verordonneert kleuter Trump iedereen weg te sturen, nu.

Mooi dat Twitter c.s. eindelijk een verantwoordelijkheid nemen in het de-escaleren op de gloeiende plaat, niet te onderschatten. En logisch dat de nog foutere regimes de gelegenheid te baat nemen. Het manoeuvreert de VS in een Grapperhaus-situatie waar je nog jaren gebruik van kunt maken.

Turkey, a U.S. NATO ally that has been widely condemned for jailing thousands of critics, academics, journalists and artists and has seen its partnership with the United States deteriorate in recent years, called on ā€œall parties in the U.S.A. to show restraint and common sense,ā€ in a statement released by its foreign ministry.

Washington Post – World stunned by subversion of U.S. democracy after pro-Trump throng breaches capitol
En ongeveer een week later.. Het wachten is op de senaat