Kan dat: de ene avond wereldvermaarde jazz en de avond daarop een lokale Crosby, Stills, Nash & Young coverband? Ja prima, en je kunt dan van beide evenveel genieten.

Muziek, zo bijzonder.

Het invallen van Wooden Ships, het 24-snarige Guinevere, het knusse So begins the task, het perfect begrepen Like A Hurricane met een fijne rol voor Bertolf, de mooie Stills en Ringo in As I come of age, allemaal momenten om aan terug te denken. Ook dit is muziek die nog beter wordt wanneer je het zelf echt gezien hebt, en dan intussen liever door deze jongens dan de restanten van het origineel. En dan vervolgens wel weer gewoon naar het origineel luisteren.

We nemen natuurlijk geen camera’s mee naar de schouwburg.

Oeps: al wel bijna vergeten: You don’t have to cry, met die gave flageoletjes tussendoor, geweldig!