Het badhuis mag nu wel gesloopt worden en ook voor de Ariënsschool begint de tijd te dringen. De plannen voor deze jarenlange doorn in het oog op zichtlocatie zijn inmiddels concreet en het wachten is nu ongetwijfeld op vergunning, bezwaarprocedures en voldoende kopers. De prijs is nog niet bekend dus dat zal nog niet helemaal storm lopen.

De vechters voor het behoud van het Badhuis worden beloond met een fietsenstalling- en schuurbestemming en uit de zinsnede “Het Badhuis zal in zijn huidige vorm blijven bestaan.” zal met name vorm gestand kunnen worden gedaan; het gebouw is zoals ik het zie niet meer economisch restaureerbaar. Je zou het alvast eens kunnen slopen.

Oeps, een update: de plannen zijn weliswaar concreet maar liggen daarmee geenszins vast, blijkt. Eerst nu dan maar eens slopen dat badhuis, zou ik zeggen.