Ik ben de eerste om te zeggen dat ik weinig op heb met het materiële maar ik besef tegelijkertijd goed dat ik makkelijk praten heb omdat het me eigenlijk aan niks ontbreekt, ik ben een zeer tevreden mens. Zo af en toe kan ik me zelfs een uitgave veroorloven die calvinistisch genomen niet noodzakelijk is en me dus moeite kost en het is dan fijn dat het goed uitpakt.

De Nikon D750 is een recent voorbeeld van zo’n goede keuze en ik kan nu uit geheel eigen ervaring zeggen dat het niet waar is dat je voor een echt fijne foto geen goede camera en objectieven nodig zou hebben. Het persoonlijk genot bij het zien van de resultaten is elke euro waard en ik prijs mezelf gelukkig. Wat een instrument! Zelfs binnen in de sportzaal is het nu mogelijk fatsoenlijke foto’s te maken.

201601_njt2016-085_1000px