Spoor weg

Er gaat weer verbouwd worden dus moet worden opgeruimd, deze keer ontkomen de modeltreinaccesoires er niet meer aan. Zoals onze eerste elektrische locomotief, ik meen uit een starterspakketje van de Hema en gelukkig precies passend op ons latere Fleischmann systeem. Op enig moment voorzagen we deze van een fietslampje binnenin voor geweldige special effects, die ook op de muren projecteerden.In datzelfde starterspakket zat een wagon waarop auto’s konden worden vervoerd, gezekerd door ze op een pinnetje te klikken. Meegenomen was dat deze auto’s er dus ook af konden, en dus ook voor het fictieve vervoer naast het spoor kon worden ingezet, vaak geholpen door kraanmachinist “Piet”.

Ook de huisjes waren nog bewaard gebleven, zij het niet meer helemaal in de oorspronkelijke staat. Uren is er mee gespeeld.

Alles nu voorgoed in de container.