iOS 6 homescreen

Amper 16 uur nadat iOS7 beschikbaar is gekomen is 39,09% van alle Apple gebruikers overgegaan, en binnen nog eens 8 uur zal meer dan de helft overgegaan zijn (opmerkelijk: tijdens (onze) nacht loopt die verhouding volgens deze grafiek terug, alsof er massaal gedowngrade wordt). Los van nut en noodzaak van deze upgrade moet worden beseft dat dit ongekend is.

Het nieuwe OS laat de iphone sterk op een Android toestel lijken, en vrij zeker is dat Jobs dit niet had gedaan. Voor later hierbij het laatste screenshot van iOS6.

Het is sowieso de week van ongelooflijke getallen, en dan hebben we het niet over de fletse prinsjesdag. Het spelletje GTA V (18+) haalt naar verluid in 1 dag een omzet van $800.000.0000, waarbij ze  in China en Brazilië nog niet eens begonnen zijn. Of de game markt big business is.