One terabyte

One terabyte

130725-229Bijna 10 jaar draait dit blog nu, en op gezette tijden moet er bij mijn voordelige hoster weer wat ruimte worden bijgevraagd om niet in opslagnood terecht te komen. Het is me sowieso niet altijd even duidelijk waarom ik het eigenlijk doe en waar dit exhibitionisme helemaal toe moet leiden, en waarom die volledige 10 jaar beschikbaar zou moeten blijven. Het is dus eigenlijk niet erg nuttig om steeds maar weer uit te breiden, wat met de steeds groter wordende beeldschermen en dus afbeeldingen steeds harder gaat. Met het verwijderen van de oudste afbeeldingen redt je het om diezelfde reden dus ook niet.

Daarom toch maar eens een flickr account aangemaakt, waar ik als ik de advertenties op de koop toe neem weer even 1000 MB vooruit kan. En ook hier weer de vraag: waarom? Omdat het kan, denk ik.

Hier een kijkje in 42nd Street.