Oude doos (1)

Compaq IPAQ PocketPCOp ons kantoor hebben we diverse kasten staan, zoals dat hoort op een kantoor. Geleidelijk echter realiseer ik me  dat het al lang geleden is dat ik er überhaupt eentje heb geopend, en nodig zijn ze in het paperless office eigenlijk al een tijdje niet meer. Je kunt er een plant of een ventilator op zetten, dat wel.

Wat we aantreffen in de kast is minstens 5 jaar oud, en vaak nog veel langer. Zoals deze dozen van zakcomputers (Compaq/HP iPAQ H3950 en HP iPAQ hx2700) en van een jaar of 10 geleden mat daarin de snoertjes en stekkers die je niet nodig hebt. Eigenlijk alleen goed (maar dan ook echt goed) bruikbaar als agenda en adresboekje, en met een externe (aanklikbaar of via Bluetooth) GPS ontvanger kon je er prima me navigeren. Je kon er niet mee bellen en buitenshuis internet bestond nog niet. De biometric fingerprint reader was wel een goeie feature, though.

IMG_0395.JPG (2)