BAM

Posted on

image-4990
Nog een geweldige gitarist, en een heerlijk duo bovendien: Arthur Ebeling en Fay Lovsky, ook al in Hengelo, op het gratis BAM Festival. De ene na de andere minder voor de hand liggende klassieker kwam voorbij (Cole Porter, Lowell George/Van Dyke Parks) met eigen werk, allemaal in een aanstekelijk jasje. De spelvreugde spat van het duo af, en Ebeling hanteert zijn Gretch als een volleerd beeldhouwer: een beetje hier, een stukje daar, dan een hele hap eraf en onderin weer wat erbij. Keith Richards, Marc Ribot, dat soort werk. Boetseren, heerlijk. En die bel!

image-4991
En Fay vind ik ook  erg leuk daarbij. Het was jammer dat we weg moesten.

image-4992
Verder is op het festival te zien dat er ook in deze tijd nog steeds vrolijk geblowd wordt; ik dacht dat al jaren over was.

2 Replies to “BAM”

  1. leuke foto’s! (al een tijdje)
    die mogen ook eens op facebook hoor, af en toe ;-)
    (okee,okee, ik kan zelf ook sharen..)

  2. Yo Bro! Share ze gerust. Ik weersta de verleiding om zelf weer terug te keren tot fb, al zou dat de kans vergroten dat anderen ze (zelf) zien. Als lezers ze dan sharen lukt dat misschien toch nog; de knopjes zijn der voor.

Comments are closed.