Riooljournalist

Nu de hoofdleiding redelijk succesvol is aangepakt is het tijd voor de zijtakken: de rioolvervanging en herinrichting van de Kotmansweg, Kwartelstraat en Zwaluwstraat. Zwaar verkeer rammelt iedereen die niet op skivakantie is ’s morgens vroeg uit bed, en met grof geweld wordt de straat ontsteend en ontboomd. Parkeren is vanzelfsprekend niet mogelijk, maar de voetpaden blijven zo lang mogelijk intact. “Alle panden blijven altijd bereikbaar voor politie, brandweer en ambulance”. Het definitief ontwerp is online te bekijken. De Kotmansweg is medio april klaar, een week of 6, 7 dus. In die periode hier af en toe een verslag van de verrichtingen.

Voor vragen met betrekking tot de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Roland Spit van uitvoerder Negam (06-51872950) of de toezichthouder van de gemeente Hans Lodewijk (06-53326574).