Overtuigd

Het kàn gewoon niet waar zijn: zó snel en zó veel. En zo simpel. En legaal.

Iedere hype wacht ik altijd even af, en hoe meer mensen ik er over hoor, hoe minder trek ik lijk te hebben om mee te gaan. Zo ook spotify. Ik had er eerlijk gezegd ook nog niet zo veel over gehoord, maar dat heeft aan mij gelegen. Als geslaagd verjaardagspresentje een tijdelijk Spotify Premium account gekregen, en ik ben nu al zo blij dat ik eindelijk weer eens heb kunnen luisteren naar de niet per se formidabele maar wel toffe sentimental journey naar Stefan Grossman & Ton van Bergeyk’s Ragtime Guitar (bandje N*2), Peter Townshend’s White City (LP), de Allman Brothers Band’s Enlightened Rogues (bandje D1) en Bruce Cockburn’s Salt, Sun & Time, to name a few. In een geluidskwaliteit waaraan de TDK’s niet konden tippen, en zonder te hoeven spoelen, al waren we dat inmiddels wel gewend.

Intussen ook op de Nokia geinstalleerd, en als bij toverslag staan diezelfde nummers daar ook netjes en simpel gepresenteerd, en begint het ook daar binnen een tel gewoon direct te spelen.

Ik kan het nog maar amper geloven. Hoe dóen ze het? We zijn er nog lang niet, en Spotify verandert de wereld weer een beetje. Wat vindt iTunes hier van?

2 gedachten over “Overtuigd

 1. je broer zegt:

  welkom. beter laat dan nooit.
  vrienden adden (jaja: facebook-accountje had je nog draaien)
  dan even playlists maken & sharen
  cd’s opruimen (de bekende doos naar zolder, naast de dozen met tapes, cassettes en elpees)
  draadloze huis-audio-systemen doen we weer later ;-)

 2. je andere broer zegt:

  overtuigd en toch best snel, welkom! als google maar van spotify afblijft…

Reacties zijn gesloten.