Terwijl het een stopt, dendert al het andere gewoon voort. Het twitteren (read/write) inmiddels ook gestaakt, en ik moet weer even opnieuw zoeken naar alternatieve invullingen. Dat was ook de bedoeling. Lekker alleen mijn eigen mening naar aanleiding van eigen observaties over het eigenzinnige, minachtende optreden van Wilders, onvoldoendes voor te graag scorende Cohen en Roemer, en een voldoende voor Halsema (8) en Pechtold (7-). En daar dan weer over praten met wie fysiek naast je zit. En dan weer een stukje schrijven :-).

1 gedachte over “Wacht

 1. Jan de Jongh zegt:

  Poepoe, klinkt een beetje down.

  Ik heb gisteren maar overgeslagen, maar ik zou me er niet al te druk om maken. Het gros van NL is wel OK, ook al stemt een hoop op Wilders :-)

  Laat me raden: Heel Nederland volstouwen met windmolens en zonne-panelen, alles vervoerend met de overal-stoppende gasbus in oneindige, lekker brede busbanen en heerlijk eigengekweekte komkommers en gierst knagen teneinde dusdanig oud te worden dat alle mensen (tot hun 45ste, want dan moet je met pensioen) die nog wel willen werken zich inderdaad ook een vroege duurzame dood in moeten werken (Femke, Emiel), ondertussen genietend van de meest afgrijselijke en afzichtelijke, zwaar gesubsidieerde krijsers, malloten, naakten en anderszins onbekwamen onder het mom van gesubsidieerde kunst (want dat moet toch kunnen)…

  Nee, beter is lekker met z’n allen gezinsmatig naar een koud, oud gebouw te gaan met een nare akoestiek en daar hopen dat een ander (die nog nooit gezien is, maar waar we wel met z’n allen oorlog om voeren) de boel onverwachts oplost door van onze kant maar te blijven zagen totdat op een gegeven moment, als een deus ex machina, met z’n toverstaf iemand iedereen gelukkig maakt en tot inkeer brengt, ondertussen vrolijk onterecht sabbelend op een onwetend minderjarig geslachtsdeel.

  Of met z’n allen gaan lopen ondernemen (Rutje). Lekker met een Chabliesje op kosten van oud geld gaan lopen klagen dat je je als ondernemer in de lokale frikandel en -in-de-kroeg-rook-markt ook nog aan bepaalde regels moet houden. Ondertussen al fiscaal-aftrekbaar golvend in een foute BMW en bijpassende Hazes-ketting van de ene naar de andere belangrijke netwerk- en jacht-partner bewegend je fiscale bijtelling bij proberen te houden en wederom klagen dat jouw met zuur verdiende geld MACRO gold plaatsje is bezet, zodat je die emmer pindasaus niet met genoeg marge kan inkopen.

  Of tot vervelens toe overal maar over te moeten gaan stemmen; telkens weer alles afwegend (Alexander). (Hee, hier had ik toch meer moet klagen :-)

  Nee, dan Wilders: ligt allemaal aan de moslims en dan vooral de moslima! Ja, zelfs het slechte weer… Ligt allemaal aan de allochtonen die een beetje de boel lopen te suicide-bomben en lekker irritant de puber uithangen in eentonige volkswijken…

  Kwestie van communicatie, lijkt me :-), Waar is de nieuwe FZ, snif?

  Groet, Jan

Reacties zijn gesloten.