Interactief

InteractiefNog in de veronderstelling dat ik na mijn bestelling op 10/11 een nieuw digitaal TV-tunertje zou ontvangen en daarmee weer helemaal klaar zou zijn voor alles wat er de komende 10 jaar nog te gebeuren staat op interactief televisiegebied ontving ik afgelopen vrijdag (20/11) een enorme doos waarin veel apparatuur en beschrijving. Een nieuwe hoofdaansluiting, antenneversterker, activatiecodeprocedures, VOIP/IP modem, kabeltjes, connectoren en -inderdaad- de nieuwe Cisco digitale tuner. Zaterdagje mee bezig geweest, top.

Maandag 23/11 de volgende mail van Ziggo:

Geachte mevrouw, heer,

Onlangs heeft u bij Ziggo het volgende aangevraagd:

Alles-in-1 pakket met Interactieve Televisie en HD-PVR ontvanger.
U heeft een bevestigingsbrief ontvangen, waarin de levering van uw pakket(ten) gepland stond rond 18-11-2009. Wegens onverwacht succes hebben wij deze momenteel echter niet op voorraad. Daarom ontvangt u uw pakket(ten) later dan wij u hebben toegezegd. En dat spijt ons.

Wat betekent dit voor u?
De verzending van uw aanvraag staat nu gepland rond 26-11-2009. U ontvangt uw pakket(ten) binnen een paar werkdagen na deze datum.

Wij zijn ons er van bewust dat wij een beroep doen op uw geduld. Wij willen u dan ook alvast bedanken voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Martine Ferment
Directeur Klantenservice

Ben ik benieuwd wat er nou nog allemaal gaat gebeuren.