Zomaar een weekje in 1985. Begon met een jarige neef, wat wel stoer vermeld is maar waar ongetwijfeld niets mee gedaan werd. Dat is nog niet veranderd. Wat er dinsdag moest, blijft een raadsel. Zoals elke woensdagavond om half negen lekker repeteren met de band in Studio 049 -lekker na het tentamen Systeemprogrammeren in de Boekentank(?).
Donderdag was de 7 november waarop Tom Waits zijn memorabel Nederlands optreden gaf. Oorspronkelijk -stel je voor- zou dat in de aula van de Vrijhof zijn, wat eigenlijk de belangrijkste reden was om er naartoe te gaan: dat was te kruipen. In de krant moesten we lezen dat het verplaatst was, maar dat de bussen voor ons klaar stonden. De dag erna het examen Bedrijfsleer -een makkie- en uiteindelijk toch maar in Studio2 van het E&F gebouw. En ’s avonds natuurlijk broer Erik uitgebreid vertellen over hoe het was. Een week sloot je toen altijd weer af met Van Kooten en de Bie.