Verwachting

Donald Fagen heeft -naast een nieuwe bril- ook weer een nieuwe CD, Morph The Cat. Fagen is één van die mannen die referentieplaten maakt: als recensent weet je bij voorbaat dat het een prima plaat is, en dat alles wat je er niet van aanstaat aan jezelf ligt, iets dat je kennelijk nog niet snapt. Daar moet je dan rekening mee houden bij de rest van je werk. Verwacht geen grote verrassingen van deze plaat, overigens, hij ligt strak in het verlengde van Kamakyriad en Everything must go, hoor ik.
Iets dergelijks -dat van die referentieplaten- geldt ook voor Van Morrison die 6 maart met een country-CD komt, Pay the Devil. Dan hebben we nieuwe Bløf niet eens nodig om dit tot een lekkere muziekmaand te maken. Je zult maar jarig zijn in maart!Deze platen zijn nog niet uit, dus kom maar op met die torrents mannen!