Hierbij delen wij u mee dat uw batterij is vervangen en wordt gereedgemaakt voor verzending. U zou de batterij binnen 5-10 werkdagen moeten ontvangen (afhankelijk van het land).

De batterij die u hebt geretourneerd was een EN-EL3, maar we hebben deze vervangen door een nieuwer model dat hogere prestaties levert en volledig compatibel is met uw camera. We willen van deze gelegenheid graag gebruikmaken om u te bedanken voor het vertrouwen dat u als klant in Nikon stelt.

Wij streven ernaar producten te produceren die voldoen aan de hoogste standaards en wij hebben onze reputatie gevestigd door dit doel te bereiken. Helaas hebben we in dit geval als voorzorgsmaatregel een veiligheidsmelding moeten publiceren.

We danken u dat u ons in de gelegenheid hebt gesteld uw batterij te vervangen en bieden onze oprechte verontschuldigingen aan voor eventueel ongemak dat dit heeft veroorzaakt.