captured happy in a picture frame

over feij.nl

Welkom op feij.nl, in de lucht sinds 2004. Hier deel ik wat van mijn passie voor fotografie, muziek en wat me verder bezig houdt.

Je vindt foto’s die het leven om mij heen vastleggen zoals het is – bijna altijd ongeënsceneerd en authentiek, de vlieg-op-de-muur. Concerten, straatscènes, close-ups of spontane portretten, ik streef ernaar om momenten vast te leggen met minimale ingrepen. Natuurlijk licht is mijn voornaamste gereedschap, en ik houd nabewerking bewust beperkt. Ik vind onvolkomenheden niet erg.

Deze website is ontstaan uit het verlangen om momenten te registreren als in een dagboek en mijn liefde voor fotografie. Het is a-commercieel, een persoonlijke ruimte waar ik kan presenteren aan mensen die, net als ik, de schoonheid zien in onopgesmukte beelden. Dat zijn er niet zo veel.

Ik geloof dat de kracht van een foto ligt in wat het moment zelf te vertellen heeft. Daarom heb ik gekozen voor een eenvoudige presentatie, zonder afleidende elementen. Hier draait het vooral om de beelden en de verhalen die ze vertellen, maar soms deel ik een observatie of geef ik toch een mening.

Voel je vrij om rond te kijken, de galerijen te verkennen en de wereld te zien door mijn lens. Misschien dat mijn foto’s je inspireren om ook de schoonheid in het alledaagse te ontdekken.

Alles op feij.nl, en dan bedoel ik natuurlijk met name de eigen foto’s, worden hier door mijzelf gepubliceerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Nederland licentie. Voor onverhoopt commercieel gebruik kun je contact opnemen.

De subtitel captured happy in a picture frame komt uit 🎶 Any World (That I’m Welcome To) van Steely Dan.

De tagline I got a Nikon camera, I love to take a photograph komt dan weer uit 🎶 Kodachrome(tm) van Paul Simon, ik had het zelf niet beter kunnen zeggen.

Peter Feij (Vlissingen 1966, thans Hengelo Ov.). All further rights reserved. Er is zelfs een privacybeleid.

Contact: info@feij.nl.