Instaspam

Posted on

De voorwaarden en richtlijnen van instagram staan niet alles toe.

Je mag niet proberen om op ongeautoriseerde manieren accounts te maken of informatie te verzamelen of hier toegang toe te krijgen.
Dit geldt ook voor het automatisch maken van accounts of het automatisch verzamelen van informatie zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Onderhoud een betekenisvolle en oprechte interactie met anderen
Help ons Instagram spamvrij te houden door niet op kunstmatige wijze vind-ik-leuks, volgers of deelacties te verzamelen, geen herhalende reacties of inhoud te plaatsen, en door niet herhaaldelijk contact op te nemen met mensen voor commerciële doeleinden zonder hun toestemming.

Ik denk dat pressto.boost.6kfol1owerz93, tapto.obtain.15kfollowers08, pressto.increasse.3kfo110werz55 en pressto.obtain.10k.followers67 zich hier niet aan houden en weet je wat? Ik heb liever 40 levende meekijkers dan 10.000 in principe ongeïnteresseerde bots. Stoer hè?