Bankgiroloterij

Posted on

Door een succesvolle straatguerilla-actie bij het Arnhems Openluchtmuseum raakten we ooit verstrikt in de Bankgiroloterij. Je had bij wijze van spreken direct gratis toegang en kon uiteraard opzeggen wanneer je wilt.

In de ter plaatse niet te lezen kleine lettertjes heeft ongetwijfeld gestaan dat het opgegeven e-mailadres naar hartelust en tot vervelens toe door de “partners” van de BGL mag worden gebruikt, en zo is het nu dus dat ik bij voortduring gespamd wordt door allerlei “aanbiedingen”┬á op mijn zorgvuldig voor echte goede doelen gekoesterd mailadres. Van enig effect van de wettelijke afmeldopties is mij tot dusverre niet gebleken, of de veelheid aan gelijkende partners is dusdanig dat er soepel wordt overgeschakeld op de volgende. Onlinedeals, NederlandsVoordeel, Gewoon Goed, Dr. Mailing, Onlinedealtjes: er is keus genoeg.

Ze weten wel hoe het hoort en je zou zeggen dat het uitschrijven uiteindelijk eens tot een stop zou moeten leiden.

Partnerupdates: deze hebben we ook nog: Discountdeals (Cyprus), VoordeelKnaller (Amersfoort), ..