Bewondering

Posted on

We vielen met onze neus in de boter: succesauteur Thomas Olde Heuvelt trad op bij Donner in Rotterdam. Thomas is een fijne verschijning met prettige popster-allure en een inmiddels bijna wereldwijde bestseller. Thomas is terecht tevreden over wat bereikt is en begrijpt dat de lezer het belangrijkst is voor een geschreven boek.

201611_naamloos-133_1000pxNiet voor iedereen was de ontmoeting onverwacht: het meisje op  de foto had maar liefst tweeënhalf uur gereisd voor een ontmoeting, een praatje en een overhandiging. Haar blik verraadt dat het de moeite waard was, ik denk dat ze erg tevreden weer tweeënhalf is teruggereisd, fijn mijmerend met de foto van haar en haar held. Nou, hier heb je er nog eentje.

Nu gaan we eens zien of we zelf ook wakker kunnen gaan liggen van Hex.