Zeeuwse week

Zeeuwse week

IMG_4394

Van de twee optredens van Zeeuwse bandjes die deze week in het openluchttheater van Hertme georganiseerd waren hebben wij de juiste gekozen, in elk geval qua weer en sfeer. Regende het publiek op donderdag nog hevig weg bij Racoon, vrijdagavond was het perfect nazomerweer bij Blof. De heren hadden na de vakantie toevallig weer zin in een aantal oude nummers, en laat dat (Boven/Watermakers/Blauwe Ruis) nou toevallig ook mijn favoriete periode zijn. Het was reuze gezellig met een prima publiek. De aanwezige security verontschuldigde zich voor hun overbodige aanwezigheid, “het is nu eenmaal verplicht”. In Hertme gaat nooit wat uit de hand lopen, en het hele dorp helpt in de organisatie als verkeersbegeleider of met het beschikbaar stellen van een grasveld voor het parkeren. Zo mag het ook, mensen.

En natuurlijk dromen we in Hertme altijd weer even terug naar die topdagen in 2013 toen een heel ander Peter Slager baste.