Niet meer van deze tijd, zoals wel meer in De Lutte. Ik noem een scheidsrechter die opzichtig de achterstaande eigen club probeert te redden door een verdediger van de tegenstander for no reason met geel 10 minuten naar de kant te sturen opdat ze weer lekker op gelijke hoogte konden komen, die later verzuimt de eigen keeper met rood weg te sturen nadat die een tegenstander vol in het gezicht sloeg, die de wedstrijd 5 minuten extra tijd gaf, gevuld met dubieuze vrije trappen rond de goal van de tegenstander. Dat hij niet beseft dat daarmee niemand een dienst wordt bewezen. Ik noem de ouders die laf wegkijken wanneer hun kind het uit-publiek bedreigt en uitscheldt, met daarbij de schouderophalende opmerking dat dat de verantwoordelijkheid van de leider is.

Nee, vroeger was niet alles beter. Of kan dat bij ons ook gebeuren?

Een zuur verhaal van een slecht verliezer? Ik dacht het niet. De sportieve genoegdoening komt uit het feit dat het het toch 2-3 werd, maar de emotionele nasmaak was toch niet prettig.