Zo onbekend als Richard blijkt als je er vol over wilt vertellen, zo’n onbetwist fenomeen is hij in de muziekwereld. We waren de streep van het festivalterrein nog niet gepasseerd of van alle kanten kwamen ze aangelopen, zoals hier de mannen van Rajery, die allemaal op hun eigen Madagaskische smartphones elke denkbare configuratie met Bona wilden laten vastleggen. En de uiterst sympathieke Daniel deed wat een goed tourmanager betaamt.

Over Daniel later meer. Er werd sowieso stevig gefotografeerd trouwens, waartoe de Afrikaanse kleuren ook wel uitdagen. Terwijl supertrompettist Tatum Greenblatt de show redde en stal op de geweldig strakswingende intro-loop van Don’t Stop tijdens het vervangen van de basversterker leek het wel een wedstrijd Beeld versus Geluid.

Ook over Tatum trouwens later meer, en wellicht over de apparatuur ook. Het writers block is wel weg ja.