A-mail

A-mail

Hieren,

Door ’n storing bij KPN mail kin iech sins gistere gein e-mails oontvaange.
Wiechtege informasie gere tillefonies.
Compleminte

Rob

De lokalisatie rukt op. Na een week van Friese overheersing ontving ik zojuist dit bericht, dat naar ik aanneem Limburgs is. Ik zit in Robs mailinglist, en denk dat de echte Willie van informatie verstoken blijft.
Met enige regelmaat ontvang ik mail die bestemd is voor een ander soort feij, maar een foutje is gauw gemaakt. Soms -van officiële instanties- is dat te slordig, soms weet ik wie er bedoeld wordt en stuur ik door (hè Michiel?), en soms doe je er wat anders mee.

Onder dit berichtje stond niet dat het uitsluitend was bestemd voor de geadresseerde, dus ik denk: iedereen mag meelachen. Alaaf!

Ik zeg niks over de gelukte hackpoging bij KPN van afgelopen week die de Rob noopte tot deze mail. Ik benadruk als pro wel nog maar eens: gebruik verschillende wachtwoorden voor verschillende zaken! Vandaag nog.