Big City

Big City

image-5722
Afronden kan gewoon door eventjes terug te bladeren in de berichtjes, maar ik zoek ook een smoes om de plaatjes waarbij nog steeds geen verhaaltje bedacht is te gebruiken. Dit bijvoorbeeld is de Hammersmith Bridge over de Thames in Londen in de twilight. Prachtig staaltje ijzer-ambacht van lang geleden. En een prima buurt om als echte Londenaar vakantie te vieren zonder al te veel in de voorgekauwde scenario’s van een VVV te vervallen.

Bij voorbaat is lastig aan “kinderen” aannemelijk te maken dat Londen leuk zal zijn als vakantiebestemming. Verder dan dat Harry Potter er heeft rondgelopen kwamen we niet echt, maar daar hebben we uiteindelijk niets mee gedaan. King’s Cross/St. Pancras International Station komt in de film voor, en laat je daar nou net arriveren vanuit het vasteland.

image-5723

En gewoon op ground level aan het begin van een metropolistisch uitgaansavond

image-5724
Zo kunnen we, kortom, nog uren doorgaan, wat we niet zullen doen.