Verbetering

Posted on

image-5540
Altijd maar weer onder het mom van verbetering en vooruitgang zijn deze week Omroep Zeeland en Omroep Brabant uit het zenderpakket verwijderd, onder meer. Ik snap best dat Het Bestaansrecht van een regionale zender De Regio is, maar toen we ontdekten dat ze met het digitale zenderpakket allemaal te ontvangen waren gaf dat het gevoel van een verzameling SBS6-zenders maar dan authentiek niet-Amsterdams. Dat is nu dus verbeterd en verdwenen.

In plaats daarvan hebben we nu we Omroep Hellendoorn en RTV Borghende, dus ik klaag niet.

One Reply to “Verbetering”

  1. Dat is nu juist het probleem bijna iedereen slikt het als zoete koek wat Ziggo doet. Hoogste tijd dat meer mensen gaan klagen bij Ziggo.
    Al moet ik wel zeggen dat Ziggo niets met deze klachten opmerkingen en suggesties doet.

Comments are closed.