Southern belles

Posted on

image-5574

I’ve seen the bright lights of Memphis and the Commodore Hotel
And underneath a street lamp, i met a southern belle.

Inderdaad ja, de Shiner Twins spelen zoals Little Feat in het van de begin jaren 70, en dat is hartstikke lekker. Met dank aan Johan van Pop-eye en Bertus van De Cactus, die muziek van muzikanten die weten hoe er gespeeld kan worden als je instrument controleert een warm hart toedragen, kon er vanmiddag genoten worden van deze Four Souls – One Heart.

Het spel was fantastisch, de sfeer heerlijk en het publiek goed maar spaarzaam op komen dagen, wat gemakshalve geweten werd aan de tegen de Graafschap spelende FC Twente, waarover normaal niets dan goeds. Enfin, als je vooraan staat merk je niet hoeveel er achter je staan en het enthousiasme was er niet minder om.

image-5575