Behind the scenes

Posted on

image-5644
Het magazine-format van de vorige style van dit blog stond me erg aan, maar de kleuren en zo eigenlijk nooit zo. Vandaar na nog geen jaar maar weer eens een schone lei, op het spoor gezet door het suburbia thema op de site van Cees Maas kwam ik bij wpshower uit, en koos voor imbalance2. Vaak is wit gewoon het mooist. En waarbij de focus geheel op de eigen content, zonder advertenties en feeds, ligt. Of zo.

Tell us what you think…

One Reply to “Behind the scenes”

  1. Ondanks het legere scherm vind ik ’t niet direct overzichtelijker, maar dat is vast ook gewenning. De focus lijkt ook wat van de foto’s af. Het automatisch bijladen van meer posts als je de onderkant van de overzichtspagina bereikt, is wel mooi uitgevoerd en uitnodigend om verder te lezen. Doet deze nog wat aparts op de usPad?

Comments are closed.