Spetterend

Posted on

image-5213
Zanger Larry Brags mag natuurlijk niet onvermeld blijven, zijn bijdragen zijn wezenlijk voor het optreden, de spanning, de sfeer en de variatie. En bas, drum, toetsen, gitaar: ook allemaal helemaal niks mis mee.

image-5214
De vrijblijvende poging van de avond ervoor om toch nog de ontbrekende kaart te verkrijgen via Twitter leverde zowaar nog resultaat op ook, zodat we toch nog ongeveer compleet waren. Het leek uiteindelijk zelfs even een heuse tweetup met @erikjansmit, @EstherR_horst, @perspexy to name a few in de te bescheiden afterparty.

image-5215
Tot slot nog even de trendvermelding dat er heel veel met telefoons gefilmd werd, soms continu. Ik kan me nog steeds niet voorstellen dat men later van deze opnames met meeswingende camera zal gaan genieten, en langzamerhand zou je het storend kunnen gaan vinden, zelfs.

image-5216