Florence Nightingale

Als een echte Florence Nightingale bekommeren ze zich om Theo, vorige week te kinderboerderij geboren, waarbij zowel moeder als broertje/zusje het leven lieten. Straks, als-ie groot is, gaat-ie naar de slacht.

Theo is vernoemd naar de aanstaande ex-Twente voetballer die zo mede smaak heeft gegeven aan Twentes Trots FC Twente. Regionale saamhorigheid en ruimte voor eigen identiteit staan terecht hoog in het vaandel van de FC, wat tot een ongeëvenaard volksfeest zonder noemenswaardige wanklank heeft geleid. Gezelligheid die men slechts in de regio mocht opmerken #tvoost terwijl bij de winnaars in Amsterdam de ME paraat moest zijn.

1 gedachte over “Florence Nightingale

 1. florence nightingale zegt:

  Theo, met de dag bokkiger op dit moment, verwijst inderdaad naar Theo Jansen, in de armen gesloten door menig Twent. Hij mag blijven.
  Onze Theo, Tejo mag ook, zo is inmddels duidelijk, zal het abbatoir met een grote omweg mogen ontwijken.
  Fijn, hoewel dit wel ten koste zal gaan van Tejo’s ballen. Wanneer deze apparaten zijn verwijderd mag het bok zijn dagen slijten in Hengelo’s kinderboerderij, alwaar hij, dat dan weer wel, dagelijks geconfronteerd zal worden met het gemis van zijn teelballen. Het ontslaat hem echter wel van het bedrijven van veelwijverij, wat ook weer een zekere rust met zich mee zal brengen.
  Onze Tejo zal dus gedwongen deelnemen aan de cursus piemreductie, waarover Koos Meinderts in zijn gelijknamige boek al gewag van deed.

  gerard

  Peter….. een leuke foto van mij en theo Geweldig
  bedankt hiervoor

  florence.

Reacties zijn gesloten.