Restyle

Posted on

image-4255
Geheel in lijn met mijn opvatting dat je dingen niet uit hoeft te leggen als het zonder die uitleg vanzelf ook goed gaat, is stilzwijgend weer eens een totale restyling toegepast, zoals al werd opgemerkt. Op soepele wijze is het door mij bewierookte Atahualpa thema van het Duitse BytesForAll vervangen door een nog prille versie van Cover WP van het Roemeense Onedesigns, dat precies doet wat ik wil: een meer tijdschrift/krantachtige verschijning. Berichten komen automatisch in de verschillende categorieën tevoorschijn, er verschijnt ‘op de voorpagina’ een korte introtekst, wat mij weer moet stimuleren tot het schrijven van nog wat meer, zodat  het klikken op het “volledige artikel” ook beloond wordt met meer dan alleen de foto-illustratie in normale afmeting.

Perspexy gaat nu zijn zevende jaar in, niemand weet waar dat nog gaat eindigen.