Schaduw

Schaduw

image-3809
Daar was-ie dan: de geest van Zappa, virtuoos kopiist. Nog geen procent van de oorspronkelijkheid, creativiteit en zelfverzekerdheid van zijn vader maar daarom niet minder vermakelijk, nou ja, toch wel dus.

Fouten werden er nauwelijks gemaakt, en dat het af en toe ook best complex is liet niemand merken. Onder het mom van performing with unreleased video footage werd pa met regelmaat ingeschakeld voor de wat markantere zang- en gitaarpartijen, tot het schaamteloze toe. En terwijl pa op het scherm op de voor alle toeschouwers bekende wijze zijn eigen compositie verkent, leunt Dweezil over zijn gitaar te wachten tot-ie klaar is. Hij hàd er nog iets aan toe kunnen voegen, maar dat deed hij niet.

Daarna mocht Dweezil nog even met ons op de foto.

3 Replies to “Schaduw”