Meneer Miller

Meneer Miller

image-3793
Het is zo voorspelbaar, maar wat mij betreft ook vaak terecht: het is weer een serie van de VPRO en het is weer goed. Goed als in: geloofwaardig en boeiend.

Natuurlijk wordt ik dan getriggerd door shots waarin geloofwaardig inlognamen en wachtwoorden worden getoond, en zo heb ik al een tijdje proberen in te loggen op genoemde http://www.awd1480mf.net, en (niet secured)  http://82.95.102.148/Login en kom niet verder dan de constatering dat deze (flash, helaas) sites naar alle waarschijnlijkheid door de firma Shosho als onderdeel van het totaalconcept Bellicher aan het magisch-realisme van de serie zijn toegevoegd. Wat dan heerlijk is, is dat je dat zelf mag bedenken en proberen, het verder niet wat voorstelt maar wel leuk is, en dat er niet iedere 10 minuten een banner door je beeld schreeuwt die je aanmoedigt onverrichter zake een website te gaan bezoeken teneinde overstelpt te raken door advertenties of jezelf te registreren voor… ja, waarvoor?