WordPresstatie

Posted on

Ik ben erg gecharmeerd van WordPress, en dat is een understatement. Gratis, open, compleet, integer en desalniettemin eenvoudig. Code is poetry is de slogan, en dat is ook de enige goede manier om een dergelijk project te realiseren. WordPress inspireert me in mijn werk. Een team van louter gedreven experts is de droom van elk bedrijf, en non-conformisme noodzakelijk om voorop te lopen.

De kracht van integriteit is zelfs sterker dan commerciƫle kracht, blijkt uit het bericht van vandaag dat Microsoft de eigen blog-spullen door de shredder gooit en alle meer dan 30 miljoen Live (MSN) Spaces overzet naar WordPress. Nou weten ze bij Microsoft best hoe je een stukje software ontwikkelt, en toch stappen ze over, en gratis althans wat licenties betreft. Verdere argumentatie is niet nodig, een verstandig besluit. De suggestie is dat ook Blogger (van Google) de overstap overweegt.

In deze tijd van markt- en marketingterreur geeft een dergelijk bericht me weer hoop.