Talentloos

Talentloos

Weg met de haasIk noem mezelf tolerant, en als ik zelf iets niet zo mooi vind is er toch wel een ander publiek dat er wel van kan genieten, en dat is prima. Gisteravond echter  een voorstelling -de venue doet niet terzake-bijgewoond van een “cabaretduo” dat hier echter een uitzondering op maakt. Beide heren bakten er helemaal niks van, en het publiek -dat vrij drinken had, dus daar kan het niet aan gelegen hebben- had het na twee stukjes dus echt wel gezien en ging enigszins beschaamd omdat er zeker tien stukjes voorspeld waren weer over tot de voortzetting van de op zich best gezellige avond, het duo in een vacuüm doorploeterend negerend. Werkelijk helemaal niets deugde: de teksten, de grappen, de timing, het decor, het geluid, de opstelling, de opening, de focus, echt he-le-maal niks. Het slechtste optreden dat ik ooit zag, de kerstuitvoeringen van de lagere scholen meegerekend, unst zonder K. Te slecht voor de kwalificatie Amateurs.
Het gehele, zeer gemêleerde publiek was unaniem verbijsterd en zelfs beledigd door het optreden van deze heren, en het deed pijn dat er een niet eens onaanzienlijk stuk clubcontributie werd getoucheerd. Onregelmatigheden bleven ondanks alles gelukkig uit, en we konden erna weer over tot de orde van de avond.

Ben je dus op zoek naar recensies van wegmetdehaan: niet naartoe gaan!

One Reply to “Talentloos”