Atoompunk (5)

Atoompunk (5)

Zelf knutselen Dus.

Ik bezocht wel vaker moderne kunst in Enschede, en het overheersende gevoel is altijd niet vrolijk. Onbegrijpelijk vind ik nog tot daar aan toe, maar rommelig, vies of gewoon stupide laat mij nooit lang twijfelen. Hier worden -op een enkele uitzondering na- gewoon bezoekers te kakken gezet door blazende en drinkende pseudocreatieve jongens en meisjes, die bij elke opstapeling van zaken wel een magistraal verhaal kunnen verzinnen die het tentoonstellen mogelijk maken.

Het storendst van al vond ik echter het gebrek aan zorgvuldigheid van het gebeuren. Lelijke bouwhekken, landbouwplastic, auto’s, afval, alles even rommelig en afbreuk doend aan de eventuele schoonheid der kunstenaars. De verpakking doet ook mee, zeg maar.

Ambiance

One Reply to “Atoompunk (5)”

  1. pfiew! wat een opluchting dat ik niet de enige ben die zoiets niet begrijpt.
    Dacht dat je een rondje was wezen lopen in een milieustraat ;)