Dijn

Dijn

Wat staat daar nou? Klik!Het huis rechts op de foto staat -met vele- al enige tijd te koop, en enigszins nerveus wordt er naar zwaardere middelen gegrepen. Er is wat geschilderd, gordijnen zijn vervangen en allerlei oubollige details zijn verwijderd om het huis (1954) nog enigszins van deze tijd te laten lijken, iets wat qua interieur niet meevalt. Daarnaast heeft er deze week een nieuwe fotoshoot plaatsgevonden waarvoor alle storende elementen in de verre omtrek verwijderd moesten worden, en zelfs een hijskraan werd ingezet. Om een aspirant-koper niet af te schrikken parkeert de huisbewaarder haar scooter zelfs het liefst aan de overkant. Kopers letten immers op details.

Je kunt dan alles zo mooi mogelijk voor laten komen, je moet natuurlijk wel fair blijven, en om alle schijn te vermijden heeft buurman dit bordje op het hek aangebracht. Zodat je als koper dus niet op het verkeerde been gezet wordt.