Architectuur Vijfje

Posted on

image-1539

Honderdelf architecten voor 5 euro. ASCII-art après la lettre, op ware grootte onleesbaar.

Nederland heeft een grote internationale reputatie op het gebied van architectuur, zowel in de geschiedenis als in het heden. Ter gelegenheid hiervan is het zilveren Architectuur Vijfje uitgegeven.

Michiel Cohen, Willem Kromhout, Adriaan Dortsman, Tjeerd Kuipers, Willem Maas, Salomon de Bray, Henri Evers, Jacques de Brouwer, Herman Zeinstra, Theo Bosch, Kees Kaan, Michiel Brinkman, Gerard Jol, Hans van Beek, Roberto Meyer, Jos van Eldonk, Kamilel Klaasse, Piet Elling, Abel Cahen, Max van Huur, Ton Alberts, Mart van Schijndel, Dirk Roosenburg, Erna van Sambeek, Mick Eekhout, Peer Bedeaux, Casper Voogt, Fons, Verheijen, Jan Pesman, Vincent Klijndijk, Alphons Boosten, Willem van Tijen, Matthijs Bouw, Piet Kramer, Kees Rijnboutt, Jan de Jong, Hans Ruijssenaars, Ton Venhoeven, Jeroen van Schooten, Eduard Cuypers, Lieven de Key, Fritz Peutz, Willem Dudok, Jan Benthem, Teun Koolhaas, Felix Claus, Jaap Bakema, Abe Bonnema, Jeanne Dekkers, Jan Duiken, Gunnar Daan, Pieter Oud, Jan Jans, Jan Postel, Jos Cuypers, Michiel Riedijk, Jan Hoogstad, Sybold van Ravesteyn, Huig Maaskant, Alfred Tepe, Marc Koehler, Wytze Patijn, Daniel Marot, Jacob van Rijs, Don Murphy, Cornellis van Eesteren, Nathalie de Vries, Bjarne Mastenbroek, Hans van Heeswijk, Carl Weber, Hans van der Laan, Pieter Post, Liesbeth van der Pol, Koen van Velsen, Marlies Rohmer, Hubert-Jan Henket, Willem Jan Neutelings, Cees Dam, Dick van Gameren, Frits van Dongen, Rudy Uytenhaak, Wim Quist, Hendrick de Keyser, Piet Blom, Rene van Zuuk, Pi de Bruijn, Sjoerd Soeters, Mels Crouwel, Kas Oosterhuis, Jan Wils, Kees Christiaanse, Carel Weeber, Lars Spuybroek, Francine Houben, Jacob van Campen, Michel de Klerk, Marl Stam, Adriaan Geuze, Theo van Doesburg, Herman Hertzberger, Jo Coenen, Wiel Arets, Erick van Egeraat, Winy Maas, Hendrik Petrus Berlage, Ben van Berkel, Gerrit Rietveld, Aldo van Eyck, Pierre Cuypers, Rem Koolhaas.

One Reply to “Architectuur Vijfje”

Comments are closed.