E48

E48

Ik ben niet zo van het intolerante. Ik heb zelfs begrip voor de moeilijkheden die een fuserend bedrijf als Ziggo moet doorstaan, en zal ze het dus ook bij het volharden in een behoorlijke prijs/prestatie niet te moeilijk maken.

Sinds enige weken heb ik wat last van mijn digitale TV. Een aantal TV-kanalen -RTL8, BRT en BBC bijvoorbeeld- en alle radiokanalen doen E48 Geen signaal. Er zijn nog genoeg andere kanalen, en in noodgevallen kun je altijd nog terugvallen op het ouderwetse analoge TV-signaal, dus geen man overboord. Er wordt gefuseerd, er moeten vast allerlei netwerken aan elkaar worden geknoopt, IP-ranges worden gesynchroniseerd en trusts worden gelegd; het probleem is vanzelf opgetreden dus zal ook vanzelf wel stoppen.

Not. Drie weken geleden toch maar eens de 40-minuten wachtrij van de storingsdienst 0900-1884 getrotseerd en melding gemaakt van mijn ongemak. Na de plichtmatige “Reset u uw ontvanger eens” en zo is het euvel doorgezet naar de TD, en het kan wel enige tijd duren maar het zou dan eind van de week wel moeten zijn opgelost. Niets. In de week daarop nog maar eens naar de voortgang geinformeerd (“Reset u uw..“), laten constateren dat er nog niets gebeurd was en dan maak ik nog wel een melding voor de TD aan zodat ze merken dat u echt een probleem heeft.. Ahum.

U begrijpt het: bijna drie weken verder, nog geen enkel signaal. E48. Prijs/prestatie komt in het gedrang, Ziggo blijkt te groot geworden.