U stuurde het volgende bericht, maar dat kon niet aan iedereen worden bezorgd

U stuurde het volgende bericht, maar dat kon niet aan iedereen worden bezorgd

550 SC-004 Mail rejected by Windows Live Hotmail for policy reasons. A block has been placed against your IP address because we have received complaints concerning mail coming from that IP address. If you are not an email/network admin please contact your E-mail/Internet Service Provider for help. Email/network admins, we recommend enrolling in our Junk E-Mail Reporting Program (JMRP), a free program intended to help senders remove unwanted recipients from their e-mail list: http://postmaster.live.com

Ziggo begint al lekker. Zij kunnen er in principe denk ik niet veel aan doen, en alle anti-spam initiatieven moeten worden toegejuicht, maar nu voel ik me nog verantwoordelijk voor het verschijnsel dat mensen met een een gratis Microsoft hotmail, live of msn adres voormalig @home-mail niet krijgen. Betrouwbaarheid is één van de belangrijkste eisen aan mail, vind ik, dus overstappen naar gmail, mensen!