triool

Posted on

image-850

Ondertussen is het nieuwe riool keurig weggewerkt en is het trottoir gelegd. Deze winkelier -noodgedwongen gesloten als gevolg van aanzienlijke onbereikbaarheid- heeft de parkeerruimte voor de deur moeten inleveren voor een hondenuitlaat-/rozenperk waarin binnenkort ook weer twee bomen zullen terugkeren. De gemeentelijk “ontwerper” bleek onvermurwbaar: Mevrouwtje, wij hebben hier goed over nagedacht, en gaan dat niet meer veranderen. Ik heb een allergie voor incapabele mensen op verkeerde posten. Gelukkig zijn de stratenmakers wel tot Zelf Meedenken in staat, en regelen ze even een verse bestrating voor de etalages.

De straat komt op deze plaats even hoog als het trottoir, dus is er in principe parkeergelegenheid voor drie auto’s op Eigen Grond. We’ll manage.