Ringtone composer

Posted on

Was het toeval? Precies op het moment dat Richard en ik wilden gaan spreken over … trilde de telefoon in mijn broekzak O Sen Sen Sen. Oog in oog met de componist van je ringtone, wie mag dat meemaken! Richard -duidelijk verrast door dit crossmedia event maar ook immer zakelijk- zocht koortsachtig naar een oplossing en vond die: “That’s me. Great! Eeeh, we’ll let you pay three euro for each call!?”

Alle gekheid op een stokje, er volgde een memorabel telefoongesprek tussen Mijn helden. Hi sweetheart! We are having a lotta fun, and drinking a lotta beer!

Vervolgens authenticeerde hij voor me de dan toch maar aanschafte Bona makes you sweat, die representatief mag worden genoemd voor het concert van vanavond en precies voldoende was voor de terugreis.

Bona hoort in dergelijke kleine zaaltjes, concludeerden de broers tevreden.