Succes

Posted on

Succes Maart 1954
image-794

Het omslag van Succes, Nederlands Efficiency-Maandblad, 26ste jaargang no. 289. Maart 1954. Een lelijke omslag (klik voor de uitleg) van een interessant blad voor de ondernemer. Een vermakelijk tijdsbeeld, met name de reclame’s.

Zo U er uitziet, zo wordt U beoordeeld

Uw haar gezond door Stilbépan haarlotion, voorkomt vroegtijdige vergrijzing.

De zakenman van standing gebruikt de PRESIDENT

De lederen Succes-agenda (sinds 1933) past blijkens de strakke inkttekening goed bij de drinkende en rokende zakenman van standing.

En tenslotte een voordelige aanbieding: 7 boekjes voor ƒ 2,50. Uit de Kanariebibliotheek (studeren aan de Kanarie Universiteit doe je met een abonnement), met aansprekende titels als Prettig in de omgang (16), Haal meer uit uw leven (41), Zo wordt u een goed zeiler (51), Zo doet u alles goed (59, waarschijnlijk een samenvatting van de voorafgaande delen), Prettig leren dansen (126), Huwelijksmoeilijkheden voorkomen en overwinnen (149), Vrienden maken (173), Zo moet ik mij kleden (220) en Vliegende schotels-Fantasie of werkelijkheid? (224). Wat lieten ze zich vroeger toch veel vertellen.

Kanarie-boekjes