Bona makes you wait

Posted on

Bonatology

Bona makes you sweat. Sure.
Er verscheen onlangs vrij geruisloos een Live CD van De Maestro. Voor wie de royaal roulerende audio- en videoƶpnamen nog niet kent of hem de afgelopen twee jaar helemaal niet live gezien heeft (vorig jaar 162 concerten) een aanrader, voor alle anderen een fijne registratie van wat al bekend was. Er was een DVD in het vooruitzicht gesteld, “but my record company decided to put out the Live CD out first hen get the DVD out later on this year.” Bona duikt zogenaamd machteloos achter zijn platenmaatschappij, maar is zakelijk genoeg om er niet heel hard tegenin te gaan. Gewoon nog even wachten dus.

Ondertussen komt-ie weer in ons land: 21/22/23 april in Oosterpoort/Paradiso/Tivoli. Alleen bij Hele Grote Artiesten kan ik het opbrengen om meer dan eens een optreden te bezoeken, Bona hoort daar zonder twijfel bij, dus als er iemand gaat: ik ben eenvoudig over te halen, met een voorkeur voor Tivoli.

One Reply to “Bona makes you wait”

  1. we’ve got tickets for the paradisio.
    is dat niet een pracht gelegenheid allerwegen?

Comments are closed.