Bluetooth Terror

Bluetooth Terror

Elk zichzelf noodzakelijk achtend apparaat is inmiddels voorzien van BlueTooth. En twee apparaten verbinden met BT is heel eenvoudig.

Vier apparaten met BT wordt een heel stuk lastiger; sinds de installatie van een Nokia BT carkit en wat GPRS experimenten op de PDA weet TomTom zijn bijbehorend GPS-device niet meer blind te vinden, maar begint de telefoon aanhoudend te piepen omdat er een bekende PDA in de buurt is, op zoek naar contact. De telefoon gaat, maar de carkit houdt zich van de domme.
En dus: met een piepende telefoon aan het oor de verkeerde kant op gereden. Da’s lekker.
Zojuist maar even gepoogd om de apparaten in de juiste combinaties aan elkaar te knopen. Dat lukte, maar ik ben er heilig van overtuigd dat als ik straks de auto in stap er weer hele nieuwe functionaliteiten zullen worden aangeboden. Ik houd m’n hart vast voor mijn eerstvolgende bezoek aan een parkeergarage.