Ahoy

Ahoy

Het programma van de 31ste editie van het North Sea Jazz Festival is bekend! Wederom een gevarieerd concertaanbod van jazz en jazzgerelateerde stijlen. Het North Sea Jazz Festival vindt dit jaar plaats op 14, 15 en 16 juli 2006, voor het eerst in Ahoy’ Rotterdam. Kijk op de festivalsite voor het volledige programma.

Ik liep er op voorhand nog niet warm voor, en meende dat dat onafhankelijk van de artiesten zou zijn. Maar als je het programma bestudeert lijkt er voor zowel mij als mijn broers voldoende te beleven.

Branford als artist in residence (o.a. zaterdag 22:00 met een ongetwijfeld onaardse uitvoering van a love supreme (plusconcert)), vriend Bona (zaterdag 18:30), Jeff Beck ft. Vinnie Colaiuta/Pino Paladino (vrijdag 21:45), Van Morrison (zaterdag 18:30 én 20:15, plusconcert), Dr. John (zondag), Randy Newman (vrijdag, plusconcert), Buddy Guy, Larry Carlton, John Scofield, Jack DeJohnette, Herbie Hancock, New Cool Collective etc. En vergeet De Onbekende Namen niet.

Wij willen wel mee met hen die op zaterdag gaan, denk ik.

4 Replies to “Ahoy”

  1. zaterdag zal mijn dag ook zijn; ben dan net een dag terug van vakantie, dus het zou zomaar eens kunnen! wie volgt ook? en… doen we aan plusconcerten?

  2. Als we daar dan zijn, dan laten we de love supreme niet aan ons voorbij gaan, toch? De dames kunnen dan ondertussen liever naar de Neville Brothers, lijkt me.

  3. Mijn voorstel (bij voldoende belangstelling) is een dagkaart (€ 65,-) en een pluskaart voor Branford (€ 15,-). Dus voor slechts €145,- ben je een dag mooi onder de pannen