Jaarwisseling

Jaarwisseling

Sorry, de jaarwisseling is traditioneel druk: de cijfers van vorig jaar kunnen geinterpreteerd worden, en de prognoses en bijbehorende acties voor het komende jaar zijn aan de beurt. Wat zijn de nieuwe tarieven? (Is de CBS index CAO-lonen voor zakelijke dienstverlening echt maar met 0,8% gestegen in het afgelopen jaar?) Wat zijn de nieuwe salarissen? Wie wil er nou een levensloopregeling? Weet iedereen dat-ie het beste een VT kan aanvragen als-ie een auto van de zaak heeft? Is de omzetbelasting al bekend? Zijn de cijfers van 2004 al bij de vrienden van de Kamer van Koophandel ingediend? Voldoet de pensioenregeling aan de nieuwe (Europese) regels? Krijgt het naderend afscheid van ‘de grote baas’ wel voldoende aandacht? Moeten we niet weer eens een personeelsadvertentie plaatsen?

Daarbij wachten er nog veel mensen op onze nieuwste software, dus ook daar moeten we mee aan de slag.

En inspirerend voor een weblogger is dat niet.